Policija otkrila napadače na srpske vaterpoliste, jedan od njih maloletnik

Policijski službenici u Zagrebu završili su kriminalističko istraživanje nad maloletnikom i dvojicom 24-godišnjaka zbog sumnje da su počinili kazneno delo telesne povrede u vezi zločina iz mržnje na štetu maloletnih srpskih državljana, izvestila je jutros policija.

Utvrđeno je da su u četvrtak, 8. septembra ove godine, oko 21.50 sati, maloletnim licima (svi igrači omladinskog vaterpolo kluba iz Beograda), u Vlaškoj ulici prišli osumnjičeni i kako je jedan od oštećenih nosio klupsku majicu, te počeli da ih vređaju, a potom ih i fizički napali.

Osumnjičeni maloletnik je zapalio pirotehničko sredstvo i bacio ga prema srpskim vaterpolistima, pa su osumnjičeni zajedno sa još dve za sada nepoznate muške osobe, rukama i nogama počeli da udaraju dečake po celom telu, a zatim pobegli.

Dečacima je lekarska pomoć pružena, gde je utvrđeno da su lakše povređeni. Osumnjičeni su u pritvoru, a policijski službenici su nadležnima podneli izveštaj dok se kriminalističko istraživanje u smislu utvrđivanja identiteta još dve nepoznate muške osobe koje su bile među napadačima, nastavlja, dodaje policija, a prenose hrvatski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hrvatskamaloletnicinapad
Komentari (0)
Dodaj komentar