Provokacija? Kolinda na Instagramu zapevala Tompsonovu pesmu! (video)

Biće da je uticaj hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona na predsednicu Kolindu Grabar Kitarović veći nego što je to bilo ko očekivao.

Pevač je, nakon što su mu slovenačke vlasti zabranile da peva u Mariboru popričao sa predsednicom Hrvatske i taj razgovor očito je ostavio snažan utisak na Kolindu Grabar Kitarović koja je brže-bolje iskoristila prvo pojavljivanje u javnosti da zapeva njegove pesme.

Prilikom boravka na vojnom hodočašću u Lurdu, hrvatska predsednica je u jednom trenutku zagrlila hrvatske ministre i zamenika načelnika Glavnog stožera oružanih snaga RH kako bi s njima otpevala Tompsonov hit „Lijepa li si“.

Kako piše Index.hr, na čitaocima je da sami procene kakvu to poruku Kolinda šalje Hrvatima kada se zna da je Tompson zabranjen u više evropskih zemalja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kolinda Grabar Kitarovićmarko perković tompson
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    I šta mi Srbi se ponovno čudimo i isčućavamo onome što hrvati misle,što govore i što rade.Pa šta će pjevati ? Pjevat će o onome što se dešavalo kroz njihovu istoriju, što se dešsva tamo danas i što misle da urade u budućnosti.Druže tito ljubim te u čelo,hajd obuci ustaško odjelo.Druže tito kupi ću ti fiću a mercedes anti paveliću.Paveliću šta će mo od Srba, vež u lance,bacaj u Šurjance(jama u međugorju gdje su viđeli gospu).Mi Hrvati ne pijemo vina, nego krvi od brata Srbina.Oni su jedina nacija na svijetu koja je imala logor Srpske djece. Oni su jedina nacija na svijetu koja je kuvala ljude i pravila sapun.Mi smo jedina nacijana svijetu koja je sa tolikim profilom svoga zakletog neprijatelja pravila brastvo i jedinstvo i svu svoju prošlost i stradanje zaboravila.Evo dok ovo pišem gledam vijesti, gdje u krajini buldožerom ravnaju Srpsko groblje.Poslije će to zatraviti, tačno onako kako je u svojoj pjesmi Jovan Dučić pisao(sinu tisućljetne kulture).u Jasenovcu gdje su nas smakli više od 700.000 imali su specijalni alat za klanje ljudi .Nož se kopčao kaišem iza šake da se ruka ne umara.Rekord je postignuo jedan hrvat koji je u jednom danu zaklao 1000 ljudi.Prema tome to je to.to je njihova tradicija i istorija i oni je čuvaju i njeguju.Mi smo imali vođe koji su nam zabranili da napišemo šta su nam uradili.Mnoge jame su zagrnute, mnoga groblja zatravljena.Koloko su nas progutale rijeke i jezera sam Bog zna.

  • milanovicsrbin

    ustaška krmača