Rama odgovorio Vučiću: Dođi da zajedno aplaudiramo pobedniku

Novi skandal je potresao Srbiju kada je danas Sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) odbio danas žalbu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i pobedu u kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope između Srbije i Albanije dodelio gostima.

Premijer Albanije Edi Rama, burno je na društvenoj mreži Tviter reagovao i podelio sa pratiocima oduševljenje zbog ovakve odluke.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na Tviteru poručio Rami: „Poštovani @ediramaal, ne brini, mi ćemo vas bez drona i bez ičije pomoći pobediti na terenu u sred Tirane. Do skorog viđenja! #sport“

Nakon što mu je premijer Srbije Aleksandar Vučić odgovorio da je prošlogodišnji incident doveo do sramne odluke nadležnih, Rama je nastavio prepisku na Tviteru.

„U Albaniji, moj dragi prijatelju, toga dana će pobediti onaj ko bude igrao bolji fudbal, tako da nikad nemoj reći „mi ćemo pobediti“, kada to ne zavisi od tebe“, napisao je Rama.

Na kraju ga je pozvao da zajedno prate utakmicu:

„Utakmica će se igrati u Skadru, gde ste doborodošli da budete moj počasni gost i da zajedno aplaudiramo pobedniku“ završio je Rama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksandar VučićEdi RamafudbalSrbija Albanijatviter
Komentari (0)
Dodaj komentar