Šokantan snimak: Dve učenice se tukle, njihovi vršnjaci snimali i navijali (uznemirujući video)

Neverovatni prizori nasilja među učenicima u Splitu od juče se šire društvenim mrežama. Reč je o nekoliko snimaka, jedna šokantnija od druge, na kojima se na parkingu mlate dve učenice dok stotinjak njihovih vršnjaka sve to posmatra i bučno navija.

https://www.youtube.com/watch?v=4xMfm2rS2aY

Sve se dogodilo u neposrednoj blizini sedišta splitske Policijske uprave. Policija je juče dobila dve dojave da se sprema masovna tuča, uključujući i lokaciju u Ličkoj ulici. Patrola, međutim, nije zatekla nikakav nered, nije se niko tukao, niti je zatražio lekarsku pomoć.

Sve je započelo udarcem nogom u glavu kraj zgrade Trgovačkog suda. Devojka koja je napala posle se potukla sa drugom devojkom i u tuči je izvukla deblji kraj. Protivnica je bacila na pod i izudarala šakama po glavi.

Prizori nasilja očarali su učenike. Masa glasno navija, skaču po parkiranim automobila. Svi vrište od uzbuđenja, smeju se. Ova koja udara u jednom se trenu diže, a licem joj se proširi ogroman osmeh. Zatim nastavlja tuču. Konačno neko prekida borbu, prenosi Index.

Policija se od jutros uključila u ovu priču. Imaju informacije o tome iz koje su škole učenice koje su se potukle pa će pokušati da rasvetle događaj

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Splittučavršnjačko nasilje
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Evo, non stop postavljamo nasoj omladini snimke i fotografije ucenika koji se biju. Da li ste vi normalni? Prestanite vise da to plasirate mladim ljudima, sklonite to iz medija. Postoje organi javnog reda i mira koji se time bave. Umesto da pisete o lepim stvarima, pozitivnim stvarima u zivotu vi non stop forsirate avakve gadosti. Zivot da ti se vise smuci.