Spektakularan nastup trubača Dejana Petrovića u Mostaru

Trubački Dejan Petrović Big bend iz Srbije nastupio je večeras u Mostaru, u Hrvatskom domu „Herceg Stjepan Kosača“, na koncertu pod sloganom „Umetnost nema granica“.

Nastup je organizovan u okviru danas otvorenog Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, na kojem Srbija učestvuje kao zemlja partner i trajaće do 14. aprila.

Dejan Petrović bend sa trubačima je u prepoznatljivom stilu, jedinstvenim obradama srpske tradicionalne muzike, zabavio Mostarce i goste sajma, koji su popunili salu „Kosača“.

Bend je izveo i pesmu „Lijepi li su mostarski dućani“, što je propraćeno velikim aplauzom.

Srbija organizuje veliki broj kulturno-umetničkih, zabavnih i turističko-gastronomskih događaja kojima će se predstaviti građanima Mostara i BiH.

Građani Mostara će sutra u Narodnom pozorištu moći će da gledaju predstavu „Narodni poslanik“ u izvođenju Narodnog pozorišta iz Užica, a u četvrtak u bioskopskoj dvorani CineStar Mostar, održaće se projekcija srpskog filma „Amanet“.

U petak, 13. aprila, biće priređeno DJ veče na kojem će nastupiti izvođači iz Srbije.

Od 3. do 14. aprila organizovana je postavka umetničkih slika Vladislava Šćepanovića, Vuka Vidora i Nikole Božovića, a od 9. do 14. aprila su „Dani Skadarlije“ u mostarskom restoranu „Prestiž“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mostartrubači
Komentari (0)
Dodaj komentar