Srednjoškolke pretukle devojčicu u haustoru, osveta zbog momka

Pet devojčica koje su pretukle su učenicu 9. razreda osnovne škole policija je identifikovala, a protiv njih će biti podnesen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinile krivično delo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje. Prema nezvaničnim informacijama motiv brutalnog premlaćivanja 14-godišnje maloletnice u Banjaluci bila je osveta zbog “otimanja momka”.

– U napadu je učestvovalo pet devojčica, učenica prvog razreda srednje pkole, od čega su četiri napale i nanele povrede 14-godišnjakinji, dok je jedna od njih sve snimila mobilnim telefonom – rekao je izvor blizak istrazi, piše Srpska cafe.

On kaže da se većina devojčica međusobno poznaje, te da je motiv napada bilo to što je 14-godišnjakinja “preotela” momka jedne od osumnjičenih.

– To nije mogla da joj oprosti pa je okupila svoje prijateljice. Žrtvu su sačekale u jednom haustoru u centru grada gde su je napali i pretukli – pojašnjava sagovornik iz policije.

Celi slučaj razotkriven je nakon što se majka pretučene devojčice obratila policiji. U međuvremenu je portal banjaluka.com obavestio istražne organe da poseduje snimak na kojem se vidi brutalno premlaćivanje devojčice u subotu naveče.

Radi zaštite maloletnice snimak ipak nije obavljen, ali ga je policija izuzela i poslužiće kao dokaz u daljem postupku.

Portal navodi da se na snimku vidi kako više devojaka nasrće na žrtvu, udaraju je rukama, vređaju i šutiraju nogama. Nakon toga slede scene nalik akcionom flimu u kome od žrtve zahtevaju da klekne i da im se izvine.

– Klekni, izvini se, poljubi mi đon – govori jedna od nasilinica, dok je ostale podržavaju smehom.

Žrtva je na to negodovala pa su nasilnice nastavile da je šutiraju i tuku. Na snimku se vidi i kako žrtva briše krv iz usta, dok joj nasilnice dobacuju: “Opraćemo mi krv! Ne brini se!”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Banjalukadevojčicetuča
Komentari (0)
Dodaj komentar