Stravično: Majka bacila tromesečnu bebu u bunar, zatim i sama skočila

U mostarskom naselju Potoci jutros se tromesečna beba utopila u bunaru, a majka koja je upala u bunar tom prilikom je spašena. Nadležna kantonalna tužiteljka potvrdila je smrt deteta i nagovestila da se za smrt tereti njegova majka.

– Sumnja se da je majka bacila bebu u bunar, a da je potom i ona skočila. Ona je spašena pa je hospitalizirana u Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“ na Odjelu psihijatrije. Reč je o ženi inicijala G. S. (1987.) – rekla je za Klix.ba tužiteljica.

Uviđaj su napravili pripadnici PU Mostar, a u toku je daljnja obrada, javljaju mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebamajkasamoubistvo
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • mirjana

    Ovaj slučaj nema veze sa Srbijom.

  • bambi

    Kaze, uvrzeno je misljenje da majke u Republici Srbiji daju neposredniju ljubav deci za razliku od oceva. Pa onda kaze da su svi ocevi nasilnici a sve majke boginje. Pa onda kaze u Porodicnom zakonu da su majke posebno zastice u drzavi itd. I jos kada na sve to dodate koliki je trenutni broj abortusa u Srbiji, smuci vam se zivot. U 99% posto slucajeva sud dodeljuje decu majkama, sto samo po sebi govori kolika diskriminacija trenutno vlada medju polovima. Inace dovoljno je napomenuti da 100.000 beba i male dece ne moze da cak ni vidi svoje oceve jer se majke izivljavaju i teraju inat bivsim muzevima te koriste svoju vlastitu decu da bi dolazile do alimentacionih para, tj. jedino znaju da zive ko paraziti na racun drugih ljudi, od kafica do kafica, od dzipa do dzipa, od cigara do alkohola i droge, od piarova, blogerki, sponzorusa i starleta, sa kucicima na povodcu, slusalicama u usima, naocarima od po pola hektara na ocima, noktima od po pola metra i tetovazama od glave do pete. PITATE ME ZASTO VOLIM SVAKI KAMEN ZEMLJE OVE!

    • Doktor Zo

      Pa, ti više nisi jadan, ti si, bre, psihički bolesnik!