Studentkinji izgreban auto u Dubrovniku – mislili da je iz Srbije

Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil a ona je uverena da se to dogodilo jer je njen sused mislio da su na njenom vozilu srpske registarske tablice, preneo je portal Indeks.

Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće mogla da putuje u rodni kraj i parkirala ga je na javnom parkingu što je izazvalo negodovanje njenog suseda koji je, kako kaže, spominjao požarevačke registarske oznake.

Na vozilu su, naime, bile PŽ registarske tablice, za Požegu, grad u zapadnoj Slavoniji.

Kako je rekla za Dubrovački Dnevnik, komšija ju je pozvao i rekao da ne može tu da parkira i pitao je da li je iz Srbije.

„Pitao je jesmo li iz Srbije jer je mislio kako su požarevačke tablice, a požeške su. I da jesmo iz Požarevca, ne znam zašto je to bitno. Pokušala sam mu na pristojan način objasniti kako je reč o javnom, a ne privatnom parking mestu. Rekao je da “nastaju problemi čim nisu u pitanju dubrovačke tablice““, izjavila je studentkinja.

Studentkinja je, na insistiranje komšije, oslobodila parking mesto, koje je nakon toga dva dana bilo prazno. Zato je ona na to parking mesto ponovo parkirala vozilo posle čega ga je zatekla izgrebanog.

Kako kaže, ne zna ko je počinilac, ali ima svoje sumnje i uverena je da je vozilo namerno izgrebano.

Studentkinja, koja je razočarana ponašanjem svojih sunarodnika, dodala je da svađa oko tablica nije jedina neugodnost koju je doživela od suseda, navodi Index.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dubrovnik
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    KOLIKO SE SRBIMA RADUJU I POSTUJU

  • Dane

    U ovoj priči nešto ne štima. Ili cura laže da je taj razlog ili je čovek dileja. Hrvatske i srpske tablice razlikuje i dete od 4 godine !

    • Anonimni

      Kakve veze ima da su I srbske ili bilo kakve druge zar niste u Evropskoj uniji , sve divljaci

  • Anonimni

    Kretenu dubrovački,vrati se u šumu majmune

  • Anonimni

    Kako je mogao da pomješa te dvije tablice, kad su potpuno drukčije ? (grb šahovnica, itd…) To mora da je neki teži retard.

  • Anonimni

    eto samo da je znala da kaze da jeste, auto bi joj bio ko bonbon sada

  • Anonimni

    U Dubrovniku je to redovan dogadjaj… Nazalost

  • ekspert

    Pa valjda je fora u tome što su hrvati počeli da imaju problem u Dubrovniku i tom delu Dalmacije. Valjda su ljudi videli s kim imaju posla. A inače, pre će biti da ju je pitao da li je iz Srbije zato što onda ne bi bio problem. I da ne pričamo o tome koliko dubrovčani trebinjcima daju hrvatske pasoše, što ovi zagorci naravno pizde oko toga.