Ubio majku i oca jer mu nisu dozvolili da ide na zabavu

in Šunjerga, osumnjičen za ubistvo svojih roditelja u Čistoj Velikoj, u Hrvatskoj, navodno je počinio strašan zločin zbog toga što mu roditelji nisu dopustili da ide na rođendansku proslavu u Vodice, prenose hrvatski mediji.

Pomahnitali mladić prvo je ubio svoju majku u automobilu dok su se vraćali iz polja, a nakon toga je kući presudio i ocu. Dvojica mladića, 20-godišnjak i 17-godišnjak, znali su šta je Tin napravio, ali nisu ga prijavili policiji. Zbog toga su i uhapšeni.

– Tin je još od prvog razreda srednje škole imao problema s drogom zbog čega su roditelji hteli da ga pošalju na lečenje. Otac je uzeo godišnji odmor, a Tin to vreme nije išao u školu i sve vreme je provodio sa porodicom – rekao je prijatelj porodice.

Upravo je ‘kućni pritvor’ bio povod za svađu koja je na kraju kulminirala strašnim zločinom. Tin je hteo da ide na rođendansku zabavu u Vodice, ali roditelji mu nisu to dopustili.

Sutradan je Tin upucao majku, a s njim je u autu bio prijatelj koji nije nikom rekao šta se dogodilo niti prijavio ubistvo, potvrdio je prijatelj porodice, kao i to da je Šunjerga roditelje ubio očevim privatnim pištoljem, do kojeg je došao provalivši u kućni trezor.

Nakon što je ubio oca i majku, 19-godišnji Tin tu je subotu uveče proveo u noćnom izlasku u Vodicama,  a momka koji je slavio rođendan, sreo je dok je bio u društvu prijatelja u čijoj je prisutnosti ubio majku. Tada su mu rekli šta je Tin učinio, ovaj mu je odgovorio ‘vidimo se za deset godina kad izađeš iz zatvora’.

Nakon hapšenja Šunjerga je pred policajcima navodno otvoreno pričao o celom zločinu, ali nije imao objašnjenje zašto je to napravio, osim da je to morao da učini jer je bio ljut na roditelje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hrvatskaubistvo
Komentari (0)
Dodaj komentar