2 novine zbog kojih će ubuduće svi po Srbiji ići – vozom

U želji da ostvari što bolje rezultate u narednim godinama, preduzeće „Srbija voz“ odlučilo se za neke novine koje će, ako se ostvare, zaista konačno ulepšati klackanje žitelja ove zemlje.

Putnici u vozovima na linijama ka Novom Sadu i Baru mogu odnedavno da kupe piće ili grickalice tokom vožnje, a poslužuju ih stjuardese, poput onih u avionu, pišu Večernje novosti.

Ova usluga će uskoro biti uvedena i na relaciji od Beograda do Vršca. To je samo jedna od novina koju je preduzeće „Srbija voz“ uvelo kako bi građanima putovanje učinilo prijatnijim.

Jugoslav Jović, v.d. direktora „Srbija voza“ kaže da su najpopunjeniji vozovi na relaciji od Vršca do Beograda, koji na tom delu pruge dostižu brzinu od 100 kilometara na čas i razdaljinu između ova dva grada prelaze brže od autobusa, prenosi B92.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

srbijavoz
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Pre Drugog svetskog rata,mi smo imali odlican saobracaj zeleznicom.Vozovi na glavnim prugama,u ono doba,isli su brzinama od 1OO km.na cas.Kondukteri su imali bele rukavice.Ali,kada su „huni“ pod vocstvom svog „atamana“ Broza,uspostavili svoju vlast,poceo je propast zeleznickog saobracaja,u nasoj zemlji.Sve je prebaceno,na drumski saobracaj-autobuski.Broz je izgleda mislio,da mi imamo benzin kao Kuvajt.Povadjene su sine,sa mnogih pruga,i otada,zeleznica ne moze da se oporavi.