AMSS: Putevi prohodni, višesatna zadržavanja za teretna vozila

Putevi Srbije su prohodni, vidljivost je dobra, ali se vozačima u višim planinskim predelima savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza usled otapanja snega i odrona zemlje i kamena, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS upozorava na odrone na putevima pored Ibra i Drine, u ovčarsko-kablarskoj klisuri, djerdapskoj magistrali, kao i na putevima kroz stenske uske i klisure.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije i ulazu u Hrvatsku, odnosno na graničnom prelazu Batrovci su oko četiri sata, a na prelazu Šid oko sat vremena.

Na terminalima za teretna vozila na izlazu iz Srbije i ulazu u Madjarsku, odnosno na graničnom prelzu Horgoš čeka se oko 90 minuta, dok se na Kelebiji čeka oko 180 minuta.

Na deonici od petlje Lasta do petlje T6 – skretanje za Novi Sad danas i sutra od 22 do 6 časova za saobraćaj će biti zatvorena leva saobraćajna traka zbog čišćenja kolovoza.

Danas i sutra od 7 do 17 časova od petlje Vodanj do petlje Dobanovci popravljaće se oštećenja na kolovozu i za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane krajnja leva preticajna i vozna saobraćajna traka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar