AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, posle podne očekuje se veći broj vozila

Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta, ali se tokom posle podneva očekuje povećan broj vozila na putevima zbog kraja radne nedelje, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama javnog preduzeća „Putevi Srbije“ na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok su prema podacima granične policije zadržavanja na graničnim prelazima za putnička vozila do 20 minuta.

AMSS je naveo da na granici sa Madjarskom često dolazi do formiranja dužih kolona vozila i da tada zadržavanja mogu biti duža i čak višesatna.Zbog održavanja opreme u zoni tunela Straževica u okviru obilaznice oko Beograda u nedelju će u periodu od 9.00 do 17.00 biti izvodjeni radovi u traci u smeru ka Nišu. Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila uz povremene obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta.

U četvrtak, 15. novembra počeće radovi na montaži stubova javne rasvete od naplatne stanice „Novi Sad – Jug“ do petlje „Novi Sad“, a za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorene kolovozne trake od Novog Sada ka Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar