Besplatno: Celodnevni muzički program i piknik na Adi Ciganliji za 1. maj

Međunarodni praznik rada ove godine biće obeležen i na Adi Ciganliji, a za sve Beograđane i goste prestonice biće priređen celodnevni muzički program i piknik prostor predviđen za roštiljanje.

Piknik prostor je najposećeniji deo Ade za vreme prvomajskih praznika, posebno jer se tu nalazi ozidani roštilj, a pripremanje roštilja predstavlja tradiciju obeležavanja tog praznika u Srbiji, kaže Maja Pavlović iz JP „Ada Ciganlija“ za Tanjug.

Svi posetioci moći će da uživaju u nastupima rok bendova i domaćih Đ-eva od 9 do 19 sati, a prema rečima Pavlović, program će biti potpuno besplatan.

„Preduzeće Ada Ciganlija moli sugrađane da ne koriste mesta koja nisu predviđena za paljenje vatre, već da roštilj pripremaju samo na mestima obeleženim i namenski određenim za to“, poručila je Pavlović.

Takođe, iz preduzeća apeluju na građane da, pored uživanja u svim sadržajima, poštuju pravila ponašanja i otpad odlažu u kontenjerima, kako bi se očuvala zelena oaza jednog od najpoznatijih beogradskih odmarališta.

Pavlović je napomenula i da ulazak u Savsko jezero nije preporučljiv, jer temperatura vode još uvek nije odgovarajuća za kupanje i da će svi koji odluče tako nešto to uraditi na sopstvenu odgovornost.

“Temperatura vode u jezeru još nije dostigla 22 stepena, dovoljnih i potrebnih za bezbedno kupanje, a što je još bitnije naše spasilačke službe i službe Hitne pomoći nisu još uvek na kupalištu, tako da ono još uvek nije bezbedno dok sezona zvanično ne počne“, objasnila je Pavlović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ada ciganlijapiknikprvomajski praznici
Komentari (0)
Dodaj komentar