Besramno: umesto izvinjenja, evo šta je Čedomir Antić dobio od nacionalne avio-kompanije

Otac autističnog dečaka, kome je prošle nedelje bilo zabranjeno da se ukrca na avion Er Srbije Čedomir Antić, pozvan je na razgovor u sedište nacionalne avio-kompanije, ali umesto izvinjenja i obećanja da će proveriti procedure postupanja sa autističnom decom, dobio je odgovor da slučaj neće dobiti na sudu, prenosi N1.

Kako je rekao, on je umesto izvinjenja dobio upozorenje da tužbu uzalud pokreće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čedomir antićEr Srbija
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Uz svo saosećanje porodici, sumnjam da mogu da izađu na kraj sa korporativnim sistemom. „Sreća“ je da je gdin Antić relativno poznat jer običnim ljudima bi samo pljusnuli šamar i „otpratili“ do vrata… Naročito ako je u pitanju „veliki AV-ov prijatelj“ a AB bi upozorila da ova neprijatnost može da otera ovog i druge „velike finansijere“.

  • Pavle

    Ljudi, uništi nas Vučić!

  • dzordz

    ja ne bih usao u avion a da nije sve idealno mirno i pod kontrolom. to nije nepostovanje bolesnog decaka, nego moje staranje o mom zdravlju

  • Miša

    Netreba da im popusti,jer to njihovo Ćdaje dzabe da ih tuži nije istina.Na kraju tu je Strazbur,pa će oni odlučiti,ko je kriv i zašto.Nema oprosta takvim prostacima.

  • dlugomir

    To je dobio on, a mi svi dobijamo da plaćamo brdo para za tu kompaniju iz budžeta + mnogo skuplje karte nego što bi plaćali da je nema, jer bi ovde bile Low cost kompanije. Ni Madjari nemaju vise nacionalnu kompaniju i šta im fali? Nemaju zbog nje rupu u budžetu i putuju jeftinije.