CarGo i Music Star dovode najvećeg svetskog violinistu Malikiana u Beograd

Udruženje gradjana CarGo saopštilo je da u saradnji sa produkcijskom kućom Music Star podržalo dolazak u Beograd jednog od najvećih violinista današnjice i zvezde sa svetskom karijerom Ara Malikiana koji će se predstaviti beogradskoj publici na koncertu u Sava Centru 14. marta.
„Nakon prošlogodišnje podrške festivalu klasične muzike sa preko 100 mladih, najavili smo dalju podršku kulturnim projektima. Danas nam je posebna čast da podržavamo dolazak ‘Paganinija u odelu Džimija Hendriksa’, kako često nazivaju Malikiana. Pored humanitarnih aktivnosti, različitih projekata za mlade, CarGo želi da ostavi pečat u kulturi našeg glavnog grada i cele zemlje“, rekao je predsednik Udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić.
Vlasnik Music Stara Raka Marić je istakao da je važno da se udruženja i kompanije uključe u ovakve i slične projekte kojima će se promovisati kultura, a time razvijati i raznovrsnost muzičke ponude.
 
„Ne možete nikome da odredjujete muzički ukus, ali gradjanima treba ponuditi raznovrsnu muzičku ponudu. Kulturna raznovrsnost nas obogaćuje i omogućava da uživamo u različitim žanrovima, stilovima, da sami donosimo odluke“, rekao je Marić.  
 
Ara Malikian, violinista libansko-jermenskog porekla, održaće koncert Beogradu u okviru svetske turneje „Royal garage“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar