Centar Beograda je raskopan ali od sutra vas čeka nešto JOŠ GORE!

„Udri, pa nek’ se puši“. Ovo kao da je bila deviza čelnika grada Beograda kada su proletos dali zeleno svetlo za sveopštu obnovu glavnih ulica u gradu.

Kao da nam nije bilo dosta što je Ruzveltova već mesec dana neprohodna, kao i potez od „Franša“ do Slavije, od pre neki dan zatvoren je i taj trg na kojem je pre samo mesec dana pompezno otvorena „pevajuća“ Fontana.

Ali ni tu nije kraj. Ne računajući još mali milion „sitnih“ ulica koje su raskopane, Beograđane od sutra čeka i delimično zatvaranje Brankovog mosta!

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će od srede 16. avgusta biti zatvorene dve trake, pa će vozači na raspolaganju imati po dve, umesto dosadašnje tri u svakom smeru. I pride će jedna od te dve u svakom smeru biti rezervisana za vozila javnog gradskog prevoza – autobuse, elektrobuse i taksiste.

Radovi bi trebalo da traju 4 meseca.

Da, dobro ste pročitali – 4 meseca. A 1. septembar kada će se svi vratiti u Beograd samo što nije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beograd
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Dragan

    Ma da ne traže oni neki ćup sa zlatom pošto su zlatnu koku već našli …

  • Mira

    Pa to je strasno sta rade! Jutros prolazim pored Slavije i ono kao da je neko bacio bombu na istu. Nikad Beograd nije bio raskopaniji. Umesto da se to „ulepsavanje“ planski radilo, napravili su gradjanima Beograda veliki problem u prevozu s kraja na kraj grada. To je suludo sta celnici grada rade?

  • kojeimedadam

    Pre će biti da je u pitanju “ nabacivanje poslova “ starim partnerima u pljački građana Beograda i šire i istovremeno “ pranje “ nekog prljavog novca…već viđeno predhodnih godina…:aha2:

  • ANDREJ

    Ovaj „ceh“.koji mi sada „placamo“,nije nastao zbog nekog cefa,gradskih vlasti beograda.Ne.On je nastao,zbog toga,sto komunisticki rezim,koji je trajao,od 1944 – 2ooo godine,nije nista uradio,po pitanju uredjenja centra beograda.Sadasnja gradska vlast,kada je preuzela duznost,zatekla je Beograd pogotovu njegov uzi i siri centar,potpuno devastiran.Ono sto mi sada treba da uradimo,kao gradjani beograda,to je da izrazimo duboku zahvalnost,celnicima nasega grada, koji su resili,da uz ogromne napore,ucine nesto,sto ce nas grad,konacno,staviiti u red uredjenih evropskih gradova. Prema tome,ljutimo se na one,koji nisu radili,a ne,na one koji ulazu toliko truda,da nam grad ulepsaju.!!!

    • kojeimedadam

      Citirano: On je nastao,zbog toga,sto komunisticki rezim,koji je trajao,od 1944 – 2ooo godine,nije nista uradio,po pitanju uredjenja centra beograda. ——————————————————————————————————————- KAKO SAMO LAPRDAŠ…:hehe: Ti mora da si neki “ duh „, jer da bi to mogao da tvrdiš …morao bi da imaš najmanje ..87 godina …a imaš sigurno duplo manje od mene…nemaš mi 30…:lol: ——————————————————————————————————————- Ja kada sam došao o Beograd …ti nisi bio ni rođen…i laži koje pišeš ..može da piše samo neki balavac koji vrlo malo zna o Beogradu i kako nema svoje …ponavlja tuđe zlonamerne reči.