Danas: Nikolić će potpisati zakon o sporazumu sa NATO

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisaće Zakon o sporazumu sa NATO, prenosi list Danas.“Predsednik ne vidi u tom zakonu ništa novo ili sporno što bi iskočilo iz svega prethodnog u vezi sa saradnjom Srbije i Severnoatlanske alijanse, koje je uslovilo i ovaj zakonski akt“, piše list u današnjem izdanju pozivajući se na izvore iz državnog vrha.

Dodaje se da Nikolić, po tom pitanju, deli stavove sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Danas prenosi i da još ne postoji plan i program zvanične posete predsednika Srbije Moskvi, 9. marta, kada bi trebalo da se sretne i sa predsednikom Ruske federacije Vladimirom Putinom.

Jedna od tema susreta svakako će biti i saradnja Srbije i NATO.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

NATOTomislav Nikolić
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • batamrca

    MOJSILOVIĆ KRITIKUJE VUČIĆA: Nema tih para i investicija zbog kojih ću da prećutim NATO bombardovanje i osiromašeni uranijum! istog mišljenja sam i sam, ali ima i takvih koji nisu gadljivi na NATO dolare i samo kobajagi patriote i prodaju nam maglu dok ne napune džepove.

  • Husnija

    Nikolić potpisuje kapitulaciju Srbije. Ovim zakonom Srbija postaje vazalna država NATO porobljivačke alijanse. Ko je mogao da pomisli da će tako učiniti dva protivnika NATO saveza, dvojica nacionalista do takve mere da smo mogli računati da su nacionalšovinisti, Nikolić i Vučić, da postanu izdajnici sopstvenog naroda. Približavanje Srbiji NATO savezu, to je korak do potpunog utapanja u duboki ambis. Nećemo se čuditi ako Srbija bude jedna od predvodinika NATO u napadu na Rusiju. NATO nije nikakvav savez za očuvanje mira, već vojna sila protiv Rusije.