Delovi centra Beograda bez grejanja do sutra ujutru

Delovi centra Beograda biće bez grejanja zbog kvara na toplovodu u Savskoj ulici, saopštilo je danas Javno-komunalno preduzeće „Beogradske elektrane“.

Očekuje se da će redovno snabdevanje ovih potrošača biti nastavljeno 31. januara u jutarnjim časovima, navodi se u saopštenju koje je preneo gradski portal Beoinfo.

Bez snabdevanja toplotnom energijom biće korisnici u zoni Savske ulice, Durmitorske, Višegradske, Vojvode Milenka, Risanske, Birčaninove, Sarajevske, Kneza Miloša, Balkanske, Nemanjine, Miloša Pocerca, Deligradske, Kralja Milutina, Njagoševe, Resavske, Stjepana Filipovića, Fabrisove, Zvečanske, Oblakovske i Dobropoljske ulice.

U delu Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara, deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice, kao i delu Senjaka, deo Ulice Koste Glavinića i deo Bulevara vojvode Mišića, takođe neće biti grejanja.

„Kako bi kvar bio otklonjen, potrebni su građevinski, mašinski i pripremni radovi, koji obuhvataju pražnjenje i punjenje toplovoda vodom“, dodaje se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar