Direktor „Štrabaga“: Ispravićemo grešku učinjenu tokom radova

BEOGRAD – Tokom radova na rekonstrukciji Trga Republike, koja je nedavno završena, napravljena je greška jer funkcionalnost kolovoza oko trga nije u potpunosti postignuta, izjavio je danas Dragan Pavelić, direktor „Štrabaga“, firme koja je izvodila radove, i istakao da će to biti ispravljeno.

„Na ovom projektu postoji određena greška, a to je da estetski i funkcionalni zahtevi nisu u potpunosti ispunjeni. Estetika je imala prednost tako da funkcionalnost i ravnoća kolovoza nije bila postignuta zbog čega kolovoz ne mogu da koriste svi građani“, rekao je Pavelić novinarima na Trgu republike. 

Pavelić je naveo da će korigovati rešenje i dovesti kocke na kolovozu u ravnu površinu tako da će svi građani moći da koriste kolovoz.

„Učinićemo to u najkraćem mogućem roku“, dodao je Pavelić, koji je jutros na Trgu republike razgovarao sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    P A V E L I Ć , KO dade tom , sa tim PREZIMENOM , da RADI U JAVNOM POSLU S R B I J E ? FUJ!

  • Asshole

    Tako je to kada pravnik-manadžer izvodi radove. Moguće je da je to i namerno tako uradjeno da bi još koji miliončić legao na račune.

  • Anonimni

    Posledica :strucnog: pristupa resenju i radovima koje vode diletanti i:Idioti: iz vrha gradske vlasti (neko ih nekad tako nazva) na celu sa :glavnoim : : arhitektom Prilikom :svecanog : otvaranja pompezno izjavi se da je ovo resenje :u sdkladu sa najresenjima u EU: i sta sad bi? Nadjose da je izvodjac kriv kako bi sa sebe skinuli (po obicaju)svaku odgovornost Dovoljno je videti osobu sa naocarima i jasan je :strucni) rad i pristup posku koji nezna.