Dr Kon: Da li neko misli da će korona nestati ako ja dam ostavku

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da popuštanja epidemioloških mera nema i osvrnuo se na ranije najave da će napustiti Krizni štab ako do toga dođe.

„Popuštanja mera nema. Moja blanko ostavka je tu i podrazumeva da je urađeno nešto što je urađeno protivno razumu. To se nije desilo. Da li neko misli da će korona nestati ako ja dam ostavku“, rekao je Kon za Kurir TV.

On je naglasio da ostavku treba da daju oni koji kontrolišu poštovanje mera, a ne on.

„Doneli smo meru da se nose maske na pešačkom prelazu, ali je onda ukinuta. Sada je svuda u svetu ta mera na snazi. Da li sam onda ja za to kriv“, rekao je Kon.

„Trebalo bi oni koji vode komunalne policajce, koji vrše kontrolu da daju ostavku, a ne ja!“, rekao je Kon.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

krizni štabostavkaPredrag Kon
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Opet laze.U SAD u zavisnosti od politicke partije koja je pobedila na izborima obaveza nosenja maski varira. U drzavi gde ja zivim pobedili su republikanci i maske nisu obavezne na javnim prostorima. Restorani traze da na ulasku u restoran nosis masku dok ne sednes cim sednes nema vise opasnosti😁(cisto da se zatite od moguceg tuzakanja). Teretane, stadioni ,,,,sve radi. Mozda korona voli neke policke partije vise od drugih. Mislim da je bilo dosta sa maltretiranjem naroda. Pustite narod da odluci sta je najbolje za njega.

  • Anonimni

    Da.

  • David

    doktore samo Vi radite svoj posao ko ne veruje posle godinu dana ne vredi objašnjavati

  • bambi

    Ja bih bas voleo da se Kon skloni sa funkcije pa da pametnjakvici vide da nije problem u Kriznom stabu vec u premijeru i vlasti koji su savili glavu i ne smeju da pisnu pred najvecim izvorima zaraze, kockarnice i kladionice.

  • Dusan

    Mislimo. I skloni nam se vec jednom. Niko ti vise ne veruje,jer si struku obrukao politikom.