Državljani BiH okupirali „Beograd na vodi“

Nekoliko desetina državljana BiH kupilo je nekretninu u okviru „Beograda na vodi“, stambeno-poslovnog kompleksa u izgradnji u glavnom gradu Srbije.
Vrednost investicije procenjuje se na tri milijarde dolara, a kvadrat stambenog prostora na ovoj ekskluzivnoj lokaciji pored reke Save plaćan je i više od sedam hiljada evra, prenosi B 92.

Kako je potvrđeno za „Nezavisne“, upravo zbog velike zainteresovanosti, u Banjaluci je ovih dana napravljena i promocija projekta, gde svi potencijalni kupci mogu da dobiju detaljnije informacije.

Kako su rekli, velika zainteresovanost je pokazatelj i da ljudi iz regiona prepoznaju značaj ovog projekta, koji osim najkvalitetnije stambene ponude pruža i brojne dodatne sadržaje koji su potrebni za udoban život.

Zoran Pavlović, ekonomski analitičar, kaže kako bogati često imaju potrebu da se izdvoje od ostalih i budu sa sebi sličnima. On navodi primer iz Zagreba, gde je investitor dozvolio da kupci koji su prvi pazarili nekretnine, sami odlučuju kome će se stanovi prodavati i ko će im biti komšije.

Banjalučani koji ovih dana imaju priliku da se pobliže upoznaju s ovim kompleksom, kažu kako stanove u njemu sebi mogu da priušte samo bankari i političari.

Među brojnim poznatim ličnostima koje poseduju stan u ovom kompleksu, nalazi se i Damir Džumhur, poznati bosanskohercegovački teniser.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Beograd na vodi
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • glupost i kosmos

    Satro vrhunski kvalitetet, a nisu culi za centralnu klimu, vec su okacili klima uredjaje po staklenim zidovima terasa, da drndaju i kaplju komsijama.

  • ANDREJ

    Potpuno je normalno,sto u kompleksu zgrada „Beograd na vodi“,stanove mogu da kupe samo „biznismeni“ odnosno Citaj (kriminalci) i politicari.I bez jednih,kao i bez drugih,mi jednostavno ne bismo postojali.Kriminalci su nam potrebni, kako bi mogli da shvatimo,da smo konacno usli u red kapitalistickih drzava.Sto se tice politicara,ili bolje reci polu pissmenih politikanata,takodje ne bi mogli da shavtimo,koliko je taj necovecni kapitalizam,ubistven za svaku zemlju gde se zakoreni.Izmedju „biznismena“ kriminalaca,i politikanata,zivi obican svet kao divlji korov medju „cveckama“. koje im isisava i poslednju kap jutarnje rose,koja im jedina zamenjuje vodu bez koje nema zivota.