Gak (SNS): Jovanoviću (SzS) preči politički poeni od dece

BEOGRAD – Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Slavko Gak optužio je šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini grada Nikolu Jovanovića da kritikom izgradnje parkinga za roditelje kod vrtića „Sveti Sava“ širi neistine, paniku i obmanjuje javnost.

U saopštenju za javnost, Gak, koji je i gradski sekretar za obrazovanje i deičiju zaštitu, ocenio je da su Jovanoviću „preči minorni politički poeni od bezbednosti dece“.

„Grad Beograd i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu na čijem sam čelu nastaviće da se vode isključivo zakonima a ne političkim manipulacijama kojima Jovanović pribegava u nedostatku ideja kako drugačije doći do neke relevantnije pozicije“, naveo je Gak.

„Tako ćemo, poštujući i primenjujući Zakon o bezbednosti u saobraćaju koji predviđa parking mesta ispred predškolskih ustanova kako bi roditelji bezbedno dovozili decu u vrtić, izgraditi ovaj parking na mestu na kome je on predviđen Planom detaljne regulacije ovog dela Beograda“ (Banovog brda), istakao je Gak.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar