Haos u mnogim delovima Beograda, kod Sajma sve stoji

BEOGRAD – U Beogradu su zbog jakih snežnih padavina zavejane mnoge ulice, saobraćaj se odvija otežano, potez oko Sajma je blokiran, dok je veliki broj linija GSP skraćen.

Saobraćaj u Radničkoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića u potpunosti stoji i to na potezu od Mosta na Adi do Sajma, jer je proklizao jedan autobus, preprečio se i time onemogućio kretanje ostalim vozilima, rekli su u GSP „Beograd“.

Skoro 20-tak linija gradskog i prigradskog prevoza već je skraćeno.

Izmenjenim trasama saobraćaju linije 33, 35, 38, 39, 44, 57, 303, 304, 307, 308, 309, 404 i 551, dodaju u GSP, preneo je „Blic“.

Izuzetno velike gužve su u Takovskoj, na Brankovom i Pančevačkom mostu, autoputu, Gazeli, obilaznici oko Beograda, ali ništa manje problematične nisu mnoge manje ulice, kojima takođe ide gradski prevoz, a gde se sneg zadržava na kolovozu i uskoro bi mogle da postanu potpuno neprohodne.

Sneg koji pada već nekoliko sati doprineo je stvaranju gužvi i kilometarskih kolona, budući da veliki broj vozila stoji u kolonama koje se protežu od Bloka 29 do Mostarske petlje, kao i od Autokomande do Dušanovca.

Ništa bolja situacija nije ni u Takovskoj ulici gde automobili stoje u kolonama, a tviteraši preporučuju njeno izbegavanje u širokom luku.

Slika sa Ibarske magistrale je još dramatičnija. Kolovoz je potpuno pokriven snegom, a kod Lipovice jedan automobil izleteo je sa kolovoza u obližnji jarak.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar