Hitna pomoć: Pet saobraćajnih nesreća tokom noći

Ekipe Hitne pomoći zbrinule su noćas šestoro povredjenih u pet saobraćajnih nesreća na teritoriji Beograda, izjavila je portparol te službe Nada Macura.

U udesu jutros oko 5.30 u Borskoj ulici povredjen je mladić koji je zbrinut u Urgentnom centru, dok je motociklista star 46 godina lakše povrede zadobio u nesreći na raskrsnici ulica Darvinove i Braće Jerković i nakon ukazane pomoći odbio hospitalizaciju, rekla je Macura agenciji Beta.

U saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 20.30 na Smederevskom putu povredjeni su mladić i devojka od oko 25 godina, a posle ukazane pomoći prebačeni su u Urgentni centar.

Mladić (25) i šest godina starija ženska osoba povredjeni su u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Oslobodjenja i oboje su zbrinuti u Urgentnom centru.

U 03.05 na Zrenjaninskom putu, kod Metroa, ekipe Hitne pomoći na mestu nesreće nisu zatekle povredjene koji su verovatno privatnim vozilima prebačeni u zdravstvenu ustanovu, rekla je Macura i dodala da je automobil bio prevrnut i izuzetno oštećen.

Hitna pomoć noćas je obavila 109 intervencija, od čega 18 na javnom mestu, ali težih incidenata nije bilo. Pomoć te službe najčešće su tražili oboleli od astme.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar