Hitno postaviti stubiće u pešačke zone, evo i zašto

Jutros je muškarac automobilom uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici. Očevici su  rekli da je vozilom „jurio ljude na ulici ne bi li ih zgazio“.

Povređeni su jedna devojka koja se našla na licu mesta i vozač.

U svetu su pešačke zone organičene stubićima koji sprečavaju ulazak vozila u taj deo.

Potrebno je postaviti ih hitno, jer živimo u vreme terorizma.

Šta Vi mislite o tome?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pešačka zonazaštita. stubići
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • VUKASIN

    Biciklisti jure u pesackoj zoni,Knez Mihajlovoj ulici,kao ludi i ugrozavaju zivote pesaka.Komunalnih policajaca nema nikada. To je neka „fantomska“ policija,koju niko nikada video nije.U Knez Mihajlovu ul.moze svako autom uci,kroz ulicu Djure Jaksica,kao iiz ulice Zmaj Jovine,sa Obilicevog Venca.Potapajuci stubici su postavljeni,ali ne rade.Sve je otvoreno da pijani vozaci,luduju po pesackoj zoni.!!!

  • bambi

    A sada ste se setili gospodo da postavite stubice? Gde su kazne za one koji stubice poseku? Nema nista. Ja sa detetom ne smem da prosetam ne bilo kojom ulicom u pesackoj zoni nego ni Knez Mihajlovom, jer cim pustim dete, biciklisti sa 100 na sat prodju pored i izivljavajuse vozeci izmedju pesaka. Gde je komunalna policija da to pohvata? Nema komunalne policije. Hajde, zasto se odmah ne uvede zabrana biciklistima, i da kazne budu 5000 evra? Pa da vidimo da li onda moze da se postuje zakon, drzava i ljuci.