Hrvatski mediji napravili anketu s Beograđanima o Kolindi i Vučiću – odgovori ih iznenadili

Zagrebački portal „Indeks“ objavio je video-anketu sa Beograđanima sa pitanjem: „Šta mislite o susretu Kolinde Grabar Kitarović i Aleksandra Vučića?“

Evo odgovora…

„Beograđani nisu baš zainteresovani za događaj koji je u Hrvatskoj glavna tema — poseta Vučića Hrvatskoj na poziv Kolinde Grabar Kitarović. Naše kolege iz Srbije jedva su pronašli ljude koji imaju šta da kažu o tome. Većina ih je rekla da ih ne zanima i da ne misle ništa, pogotovo mladi“, piše „Indeks“.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

anketaKolindaVučić
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ovaj susret, kao da se nije ni – desio!

  • Darko

    Nije samo u Beogradu, tako i u drugim gradovima ljude ama baš ne interesuje ni vučić ni kolinda. Čak šta više, mislim da ne bi ni znali ko je predsednik hrvatske da nema specifično ime. A ja sam, eto, načuo da je ovaj otisao u hrvatsku. Ništa čudno za njega. Skulja poene, ali medjunarodne, domaće sigurno ne jer u Srbiji niko baš i nije nešto oduševljen njegovom posetom, preciznije-zaboli koga za to. Mene takodje, i za njega, i za kolindu.

  • ANDREJ

    Zaista u Beogradu vlada totalna nezainteresovanost za taj susret.To proizilazi zbog tga,sto ogromna vecina popularnosti.gradjana svih uzrasta,smatra da je sastanak cisto iz markentiskih razloga.Vucica (SNS) cekaju gradski izbori,za ciji pozitivan rezultat uopste nisu sigurni.Sastanak u zagrebu,trebao bi daati neki pozitivan poen.Sto se tice Gdje.Kolinde Grabar njoj je taj sastanak potreban,kako bi malo povecala svoj imidz,svesna da je Premijer Gdin.Plenkovic,ne smatra za neki faktor u Hrvatskoj spoljnoj politici.Po Ustavu Republike Hrvatske,kao i po Ustavu Republike Srbije,Predsednik Republike nema prakticno,nikakva ovlascenja,za sve je odgovorna Vlada odnosno Predsednik Vlade.Ukoliko je na mestu Predsednika Vlade,osoba typ Fikus,to je ondaa druga stvar.Hrvatska ima jakog coveka na mestu Predsednika Vlade (za razliku od Srbije) pa Predsednica Kolinda Grabar ima obrnutu situaciju od Srbije.Naime,u Hrvatskoj ona je taj Fikus.!!!!