Incident u avionu: Muškarac podivljao kada je saznao da su prisilno sleteli u Srbiju

Na letu iz Danske za Tuzlu izbio je skandal nakon što je jedan putnik saznao da je pilot zbog magle sletio u Beograd.

Muškarac, za koga mediji pišu da je 58-godišnji Sulejman Imamović, danski državljanin, burno je reagovao na tu situaciju. Psovao je prisutnima „majku srpsku“, pljuvao putnike, bacao se po avionu i pokušavao da dođe do pilota, piše Blic.

Ostali putnici pokušali su da ga umire, ali on je odbijao. „Neću se smiriti! Srušiću avion. Ubiću sebe, ženu i dete. Ali je**ću vam majku svima!“ pretio je.

Kada je stjuardesa pokušala da ga smiri, moleći ga da sedne zbog svoje, ali i sigurnosti drugih putnika, on je nazvao kur**m. Uzalud je pokušavala da ga umiri i njegova supruga, a onda ga je nakon nekog vremena deo putnika oborio na pod kako bi se smirio.

Nakon incidenta koji je napravio u avionu zbog prinudnog sletanja na surčinski aerodrom, obezbeđenje ga je izvelo iz letelice gde je predat graničnoj policiji.

On je prvo saslušan i određeno mu je zadržavanje od 24 sata, ali je hitnom reakcijom tužilaštva „zaradio“ i krivičnu prijavu za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog prostora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionincidentskandal
Komentari (0)
Dodaj komentar