Izmene u prevozu zbog radova u Ulici Cara Nikolaja II

BEOGRAD – U Beogradu će od 16. do 18. aprila biti izmenjen rad pojedinih linija javnog prevoza zbog radova na izgradnji toplovodnog priključka u Ulici Cara Nikolaja II, u visini kućnog broja 1.

Radovi će se izvoditi u dve faze tokom kojih će ta ulica biti pretvorena u jednosmernu na delu od zone raskrsnice sa ulicom Čuburska do zone raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog.

Tokom radova trolejbuske linije broj 19, 22 i 29 biće privremeno ukinute, dok će privremeno biti uspostavljene lokalne autobuske linije 22A i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa.

Privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija 22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija, saopštio je gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Kako se navodi, vozila sa linija 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 21A, 22A i 29A će, umesto ulicama Makenzijeva i Cara Nikolaja II, saobraćati u smeru ka Trgu Slavija ulicama Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunska, Baba Višnjina, Njegoševa, Kursulina, Makenzijeva i Trg Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća, kao i privremeno stajalište u ulici Cara Nikolaja II kod broja 31 u smeru ka Trgu Slavija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar