Izvučena prva loto „sednica“ ove godine: 2,9 miliona evra ide u ovaj grad

U večerašnjem 32. kolu igre na sreću loto izvučena je „sedmica“ vredna 2.900.000 evra.

Dobitni listić uplaćen je u Subotici.

Dobitna kombinacija glasi: 3, 7, 12, 25, 33, 34 i 38.

Nije izvučena loto plus premija, a dobitna kombinacija je: 9, 13, 16, 19, 22, 26, 29

Takođe, nije bilo ni džoker dobitnika. Bilo je potrebno da dobitnik ima brojeve 637363.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lotomilionersedmica
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • S2

    Bambi, učesnici plaćaju pravo na nadu, a lutrija isplaćuje nagrade iz dela tog novca. Svaki dobitnik bilo gde u svetu ima pravo da ostane anoniman! Slučajno sam iz Subotice, ali nisam te sreće da budem dobitnik. Ovde se sve sazna, pa i to iz kog dela grada je bio prethodni dobitnik. Za ovog se zna gde je uplatio listić, što ne mora da znači da je subotičanin. Vaš uvek podrugljiv ton više govori o vašem (ne)vaspitanju i lažnom predubeđenju da znate sve o ama baš svemu. Ogroman broj vaših nesuvislih postova ovde je neoboriv dokaz o tome.

  • bambi

    Vidim i ti si S2 se sakrivas, mora da si iz njihove redakcije. E vidis nije tacno. Niko nema pravo da ostane anoniman jer su takvi uslovi lutrije svuda u svetu. Ne mogu ucesnici lutrije, koji su svoje novce dali, da ne znaju kome je novac dat, jer onda ne znaju ni da li je novac dat ili nije a to je sustina lutrije. Sa druge strane, ako Djokovic nema problema u zivotu sa 150 miliona dolara ili na hiljade ljudi u Srbiji, zasto bi on kao novo peceni milioner imao? Sa trece strane, navodis da je proslom dobitniku isplacena nagrada? Pa kako znas kada je osoba anonimna i nema ni imena ni prezimena? Da nije mozda doneo milione da ti namaze brk pa da zalijete za komovicom i pecenom slaninom? Inace, generalno, lutrija je onog dana kada je receno da je izvucen broj 21 pa tek kada se posle par sekundi taj broj pokazao, izgubila poverenje kod gradjana. Predstavlja prevaru istu kao i kockanje i kladjenje i sluzi za otimanje novca od gradjana i sakacenje ljudi.

  • S2

    U većini zemalja lutrijski dobitnik ima pravo da ostane anoniman. Neki nisu nikad otkriveni jer bi imali i previše problema zbog toga. Prošlom dobitniku iz Subotice (i ovaj put je tamo uplaćen listić) bila je isplaćena nagrada. Bambi, sedi 1.

  • bambi

    Dobar marketnig. Niti je neko dobilo te pare niti je iko ikada na lotou dobio novac. Svi dogadjaji su izmisljeni i cela lutrija u Srbiji je kriminal. U svim zemljama sveta, kada neko dobije milione, slika se sa cekom pred kamerama i imamo i ime i prezime. Ovo je sramota za nas narod.