Jedan preminuli i veliki skok broja novozarežnih

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 118 novih slučajeva korona virusa, od 8.405 testiranih uzoraka, a od posledica ove infekcije preminula je jedna osoba.

Na respiratorima se trenutno nalaze četiri osobe, a ukupno je na bolničkom lečenju 281 osoba, objavljeno je na zvaničnom sajtu covid19.rs Ministarstva zdravlja Srbije.

Od početka pandemije registrovano je ukupno 717.667 slučajeva korona virusa, među 4.505.390 testiranih uzoraka.

Ukupno je do sada od posledica ove infekcije u Srbiji preminulo 7.073 ljudi.

Procenat smrtnosti iznosi 0.99.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

broj zaraženihkoronasrbija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    „neopevano glup“ ili glip golub prevrtač… nema čega nema!- ne čitam

  • bambi

    Evo vam sada exit. Ja ne mogu da verujem. Vec druga godina kako se svi uzdrzavamo i pokusavamo da resimo problem sa pandemijom a onda malo malo, biznis varijante pojedinih, prave skupove muzicke gde se zarazimo do besvesti pa jovo nanovu. Drzava takodje nista ne moze protiv krupnog lobija kafica, kockarnica, kladionica, diskoteka, splavova, koji nas sistematski zarazuju vec druga godina. Sa druge strane kuka premijer i predsednik da je neophodno da se vakcinisamo i slicne price? Mi sjedne strane da budemo disciplinovani a onda sa druge strane pomenuti objekti koiji sakate ovu drzavu izbegavanjem porezan, uplate staza radnicima, i sistematske pljacke gradjana basoslovnim cenama, prave od nas budalu? Pa za koje budale nas smatrate?