Još danas kuvanje, a sutra – ko izdrži…

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni.

Jutarnja temperatura od 10 do 18, u košavskom području oko 22, najviša dnevna od 33 do 37 stepeni.

Beograd: pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 22, najviša dnevna oko 36 stepena.

Evropa: Iznad većeg dela pretežno sunčano, u zapadnom Sredozemlju i na Balkanu veoma toplo. Na Pirinejskom poluostrvu, delu centralne Evrope, u oblasti Alpa, Skandinavije i u Rusiji, promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološka prognoza
Biometeorološke prilike mogu nepovoljno uticati na sve hronične bolesnike i meteoropate. Mogući su malaksalost, glavobolja i nervoza. Toplotni uslovi u većem delu zemlje zahtevaju opreznost i kod zdravih i obolelih osoba. Preporučuje se adekvatna zaštita od UV zračenja, boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama i smanjenje fizičkih aktivnosti.

Od ponedeljka se očekuje pad temperature.

Pre podne na severu, posle podne u celoj zemlji – naoblačenje sa padom temperature, mestimično s kišom, pljuskovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pad temperaturetemperaturni šokvreme
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Kada temperatura predje trideseti podeok,ne treba imati klasicne seksualne odnose.Tada,zbog smanjene fizicke snage,treba forsirati samo oranu seks,koji ne zamara ni zenu ni muskarca.Za vreme ovoga odnosa,treba stalno piti limunadu,i biti obavezno slojevito obucen. To je strucna preporuka,Dr.Nade Macure…