Ko je kriv? „Sočna“ svađa vozača autobusa i putnice, došlo i do fizičkog obračuna (video)

U gradskom prevozu na liniji 56 u Beogradu danas se desio incident – žustra rasprava nervozne devojke i vozača autobusa, koja je eskalirala, prema pisanju beogradskih medija, i u fizički obračun…

Incident se dogodio na autobuskoj stanici na Petlovom brdu.

Devojka i vozač autobusa razmenjivali su prvo psovke, a onda su se i fizički sukobili, pišu beogradski mediji.

Nadležni se nisu oglašavali ovim povodom.

Snimak početka sukoba objavljen je na Facebook stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i autobusa:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autobusputniksvađavozac
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Devojka ne treba niti da pita niti da napada vozaca, vec da se direktno obrati dislecpecerskom centru.Vozac ne treba da odgovara na provokacije, vec da „zaobidje“ situaciju. Oboje su pogresili,a vozac nije imao prava da se fizicki obracunava sa putnicom, pa prema tome sleduje mu otkaz. Svi se moramo nauciti redu i postovanju.

  • Anonimni

    Nema ona sta da raspravlja sa vozacem, a kamoli da ga psuje, a ni on sa njom! Mogu da se zale nadleznima za naknadu stete, pa kako im bude.

  • Marko

    Zašto da ostanete anonimni, devojka nije u pravu. Jasno i glasno se čuje ko koga prvi psuje. Da li je opravdana njena reakcija JESTE, 5 polazaka nije prošlo. Takav nam je javni prevoz, ODGOVARAJU vozači a ne DISPEČERI, KONTROLORI SAOBRAĆAJA, DIREKTORI i drugi, koji dozvoljavaju da se ovakve stvari događaju. Nadležne pozivam da se vozaču za dalje njegove postupke, ako su tačni navodi ispod snimka, izrekne mera udaljenja sa posla, jednostavno rečeno OTKAZ. Narušio je bezbednost putnika, pije kafu na radnom mestu, dok vozi autobus, PA SVE JE MOGUĆE, možda je i burek rasprosto po volanu. Devojka nažalost može pravdu potražiti samo na sudu, ako je pre toga otišla kod lekara i ima nalaze o povredama, može tražiti i odštetu od GSP.

  • Anonimni

    i onda se pitate zashto ne pripadamo civilizovanom svetu…..lazu, kradu, varaju, tuku….josh ne smesh nishta ni da pitash…..cccccccccccccc

  • Anonimni

    vozac je totalni idiot, ne zna da komunicira…..treba ga tuziti za preteranu reakciju, jadna devojka….nasilje je neopravdano…..

  • Anonimni

    auuuuuuuuu, svako ima pravo da zna…..da li moze da se pouzda u sistem…..ako neshto pishe…da li to i vazi…..nije svako bogat da ima svoja kola…..tako je isto i sa vozovima…da li se mozesh pouzdati u dati sistem….ti kupish kartu….pa se neshto pokvari, nisi ti kriv, nego onaj ko pruza uslugu…..treba da ti vrati novac za kupljenu kartu….korisnik usluge je prevaren…..

  • aron cohen

    nista-dzukela zenska ne bih je dirao ni palicom,,,jadan njen muz,,bolje da se besi nego da zivi sa takvom sotonom iz dubine pakla,pridoslu,,,,to je varosko-beogradsko primitivno vaspitanje,,,ma i kamenjarka nije iz beograda njeni su negde iz niksica,,,crnogrmbaca neka,,kamenjarka