Lekarka uhapšena zbog primanja mita: Završila dežurstvo, sačekala je policija (video)

Doktorka u Opštoj bolnici Užice, specijalista ginekologije Lj. V. uhapšena je jutros.

Kako prenose domaći mediji, sumnja se da je ona 28. avgusta ove godine zahtevala, a dva dana kasnije i primila mito od 200 evra kako bi izvršila prekid trudnoće pacijentkinji u šestoj nedelji.

Ono što je poznato je da je doktorka juče bila dežurna na ginekologiji i da je pala u šake policiji jutros pre izlaska iz dežurstva.

Ovo je drugo hapšenje ginekologa užičke bolnice za samo 20 dana.

Sa doktorkom je uhapšen i Z. K. iz Prijepolja, osumnjičen za davanje mita.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće sprovedeni Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lekarkaprimanje mita
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bane49

    Zlatan prsten Opet Užice! Iz Užica je i dr. Marko V. koji nas je opljačkao u stanu. Bio nam je prvi komšija,podstanar,obrazovan, fin, sve najnaj,…Postao nam je “član porodice“, plus vršnjak naše ćerke. I uvek dobro došao u naš dom. Skoro da ga nismo odvajali od našeg deteta… I, iz stana nam je ukrao zlatan prsten koji sam dobila za odlazak u penziju i ko zna šta još? Lično sam ga uhvatila u kradji. Dok je iz džepa vadio moju pokidanu zlatnu ogrlicu i spuštao na sto govorio je “znate, sve ću da Vam objasnim“, “sve ću Vam nadoknaditi“, “ne radim nigde već tri meseca“… Tražila sam da mi vrati prsten, koji sam dobila za odlazak u penziju od svojih najbližih ljudi sa kojima sam radila i koji baš zato ima POSEBNU VREDNOST . Rekao je “njega ne mogu da vratim, prodao sam ga…“ Itd,itd… Od tada je nestao… Inače je sin poznatih roditelja i brat još poznatije sestre, u Užicu – rodnom im gradu …