Ljigavi snimak američkog blogera razbesneo Srbe: ‘Idemo sad do onih golih‘

Američki bloger Vern Dahnke već tri nedelje boravi u Beogradu, a na svom jutjub kanalu pod nazivom ‘Hey Vern Travels’ redovno objavljuje snimke iz grada koji ga je, kako kaže, oduševio.

Ali, jedan od njegovih najnovijih klipova koji je snimio na Adi Ciganliji, podigao je veliku buru u javnosti, jer je Amerikanac uglavnom snimao devojke po plaži, a u jednom trenutku i kupače na nudističkom delu.

Snimak pod nazivom ‘Vruća tela na Adi’, podigao je prašinu zbog načina na koji se Vern ophodio prema devojkama u kupaćim kostimima tokom snimanja vloga, pišu domaći mediji.

– Idemo na najvrelije beogradsko kupalište… Šeta se pored vode, tako da je prijatno – rekao je on nakon čega su usledili kadrovi ljudi s plaže, s akcentom na devojke u kupaćim kostimima, ne vodeći računa da li su one maloletne ili punoletne.

U jednom trenutku je uporedio Adu s jezerom u njegovom rodnom Mičigenu gde je provodio dosta vremena kao tinejdžer, a onda svoje pratioce pripremio za turu po nudističkom delu jezera.

– Sad ćemo doći do najboljeg dela plaže. Devojke se mogu skinuti i da uživati. Zar to nije divno? – rekao je, nakon čega je zumirao devojku u jednodelnom kupaćem kostimu koji je otkrivao njenu zadnjicu.

– Ovo je vrlo lepo, momci… Vrlo lepo – rekao je dok je išao iza devojke i njene prijateljice.

Nakon toga je ušao u nudistički deo Ade, govoreći kako je nudizam stvar ličnog izbora i da nikome ne želi da sudi.

– Došli smo do kraja plaže… Ovo je nudistička plaža, ovo su vam golaći – rekao je dok je kamerom zumirao ljude koji su se u tom trenutku obnaženi kupali na Adi.

U povratku, Vern je ponovo snimao kupače na Adi, posebno devojke, svih godina i uzrasta.

Snimak je u međuvremenu uklonjen sa jutjuba, jer je kršio pravila o eksplicitnom sadržaju i golotinji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ada ciganlijasnimak
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • popov

    sta fali..predivne devojke..kud ces lepsu turisticku prezentaciju u svetu od ovoga..

  • umorni kosač

    u crnoj gori bi rekli, kako je neko napisao: nije kriv onaj što prđu, nego onaj što ču(h) 😂😂😂