Malčanski berberin lociran, policija ga opkolila, čeka se njegovo hapšenje (video)

Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin je lociran i čeka se na njegovo hapšenje, nezvanično saznaju „Novosti“.

Jovanović i 12-godišnja Monika Karimanović viđeni su ranije. Svedoci su ekipi Novosti izjavili da su videli Malčanskog berberina kako vuče devojčicu kod pruge Niš-Zaječar. Policija, meštani, žandarmerija su na terenu i čeka se da otmičar bude uhapšen.

Policija je ranije danas pozvala građane da se jave ukoliko prepoznaju čoveka osumnjičenog za otmicu.

Živeo u zemunici poslednjih šest meseci

Milan Filipović i Srđan Aleksić pronašli su zemunicu koju je Malčanski berberin koristio poslednjih šest meseci.

Kako saznaju Novosti, on nije išao kući već je živeo u šumi. Kako su Filipović i Aleksić rekli zemunica je napravljena po ugledu na onu kakvu pravi vojska.

U zemunici su pronađen najlon i ćebence. Ono što je upalo u oko Milanu i Srđanu jeste to što su svuda po zemunici bili slatkiši, grickalice. Malčanski berberin je vršio dobavljanje namirnica u miru i sitematski što je još jedan pokazatelj da je otmicu mesecima planirao. Ono što nije išlo na na ruku policije jeste to što je otmičar već dugo živo u šumi i dobro je upoznat sa terenom.

Inače u policijskom dosijeu Malčanski beberin je okarakterisan kao „visoko inteligentna osoba“.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojčicahapšenje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Da je izvrsena na vreme,dobro poznata metoda hemijske kastracije,ne bi taj manijak vise silovao.Kako niko,pa ni ti eksperti u sudu,nije upoznat da silovateljima,zatvorska kazna,ne predstavlja razlog da se ostave silovanja zena. Nadam se (nisam siguran) da bar sada,kada bude uhvacen,povodom otmice male Monike,da ce mu se uraditi hemijska kastracija.!

  • Fidel

    Kakav bre berberin,još pravite reality od ovoga.Hvatajte to i doživotno u zatvor ili ga umlatite.Voleo bih da znam ko mu je i na osnovu čega smanjio kaznu zatvora ako se zna da je višestruki povratnik i bolesna osoba.

  • N

    Al’ je bistar ovaj što vodi istragu. Umesto da zatvori krug od 5km najmanje, pa da ga lakše nađe (u zavisnosti od toga koliko su sela međusobno udaljena), on ga zatvori na 15m.