Mediji: Čedomir Jovanović pretukao vlasnika klinike

U medijima se pojavila informacija da je lider LDP Čedomir Jovanović pretukao danas na Novom Beogradu vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju „Fizio centar“.

Incident se, prema navodima Blica, dogodio oko 17 časova u ulici Milutina Milankovića broj 1.

Kako se dalje navodi, Jovanović je vlasniku klinike D.I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela.

On je, kako navode, izašao iz crnog džipa i napao vlasnika pomenute klinike.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čedomir jovanović
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    “ rio bravo“

  • Moravac

    JEDNOSTAVNO,IZAŠ`O MU JE NA „CRTU“,A OPLIĆAO MU PRAG TOLERANCIJE NAKON KORONE..I ETO !!

  • Sneža

    Nije on kriv, korona mu pojela i ono malo mozga sto je imao. Umesto da sedi sa porodicom koje se kao uzeleo, ide okolo i mlatara reketom. Sta ce, nije ni njemu lako

  • milan

    Cedo prvi put sam na tvojoj strani.Drago mi je da si prebio tu bitangu.Tako treba raditi i sa ostalim „Lekarima“ To je skup olosa koji na ljuskoj muci zaradjuju.Narod je glup i slepo im veruje.Sve sto kazu slazu i samo prepisuju glupom narodu lekove,jer to diktiraju farmakologije sirom sveta.Dijabetis,cancer,krvnovaskularni sistem je meka da zaradjuju na ljudima.To su obicne krvopije koje neznaju vola u…da pogode.Narod kad nebi isao kod lekara ziveo bi bar 10 godina duze u proseku.Zivotni vek se smanjio i sada iznosi ispod 70 god,zahvaljuci tim idiotima u belim uniformama.Jos jednom bravo Cedo .