Memorandum o realizaciji filmskog projekta „Hotel Beograd“

BEOGRAD – U Starom dvoru danas je potpisan Memorandum o razumevanju između Turističke organizacije Beograda, beogradske produkcijske kuće „Arćangel Studios“ i produkcijske kuće „Filjmi navsjegda“ iz Moskve, koji podrazumeva realizaciju filmskog projekta „Hotel Beograd“.

Reč je o romantičnoj ljubavnoj komediji između srpskog momka i ruske devojke, a snimanje filma je planirano da počne krajem leta sledeće godine.

Memorandum su, u prisustvu gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, potpisali Marija Vuković iz TOB-a, Vitalij Šljapo iz produkcijske kuće „Filjmi navsjegda“ i glumac Miodrag Radonjić iz produkcijske kuće „Arćangel Studios“.

Gradonačelnik je rekao da je filmski projekat „Hotel Beograd“ značajan za Beograd iz više razloga.

„S jedne strane, doprinosi boljoj saradnji sa Rusijom, a sa druge strane to je dobar način da doprinesemo promociji Beograda kao turističke destinacije u Rusiji i okolnim zemljama“, istakao je Radojičić i dodao da se raduje daljim koracima u realizaciji ovog projekta.

Vitalij Šljapo je rekao da je film „Hotel Beograd“ interesantna priča o ljubavi između ruske devojke i srpskog momka.

„Mislim da će to biti vrlo romantično, duhovito i lepo“, dodao je on.

Naš glumac i predstavnik producentske kuće „Arhangel studio“ Miloš Biković je rekao da je priprema scenarija počela, a da bi snimanje filma trebalo da počne krajem leta sledeće godine.

„Može da se desi da bude u junu, ali više mislim da će to biti krajem avgusta. Snimanje će trajati oko 30, 40 dana“, rekao je on i dodao da bi film trebalo da izađe u februaru 2020. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar