Milorad Grčić: „Od Božića meštani Jadra neće imati problema sa strujom“

GORNJE NEDELJICE – U lozničkom kraju, od Gornjih Nedeljica do Grnčara, do Božića biće zamenjeno 25 kilometara dalekovoda, napojni kabl i sve drvene bandere i na taj način biće rešen dugogodišnji problem nestanka struje u domaćinstvima tog kraja, izjavio je danas v.d. direktora “Elektroprivrede Srbije” Milorad Grčić.

To je rezultat razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i meštana tog kraja koji je vođen u subotu, 4. decembra, rekao je Grčić novinarima nakon posete selu Gornje Nedeljice, gde su u toku radovi na zameni dalekovoda i drvenih bandera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pa zar nije jasno da se to sve radi zbog Rio T… Postojeca mreza nemoze da podnese buduce opterecenje koje je potrebno za Rt. pa se sada pod fol brigom to radi radi mestana. Obruc se sve vise steze radi necijeg interesa. Radi se novi put.iznestanje pruge,novi gasovod i to sve ubrzanim tempom. Biti toliko bahat i neodgovaran prema spostvenom narodu jos nije zabeleeno a ovamo fol brga o narodu i nose se vrece za spavanje … I onda „pecenjar“ usred zime kaze da ce do Bozica biti gotovo, Pa sto to ne uradi letos (nije problem od juce) ali kad svemoguci obeca (sa vidjenom i prozrenom namerom) onda moze!!!

  • umorni kosač

    mogli bi i neku pečenjaru da im otvorite 😂😂😂