Mirna noć u Beogradu, bez incidenata na Bir festu

U Beogradu su se sinić i tokm noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe lakše povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći.
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je da je u saobrćajnoj nezgodi koja se dogodila u 6.25 u ulici Vojislava Ilića lakše povređena žena (52) i da je ona sa istegnućem vrata prevezena u Urgentni cetar.

„U nezgodi koja se dogodila na Surčinskom putu u 20.41 povređen je muškarac od oko 50 godina. On je istegao vrat, nije gubio svest i posle ukazane pomoći odbio je smeštaj u zdravstvenu ustanovu“, rekla je Macura agenciji Beta. 

Ona je navela da je u naselju Krnjača oko 21.52 lakše povređen pešak.

Macura je navela i da je prvo veče Bir festa proteklo bez incidenata i da je Hitna pomoć imala tri intervencije, uglavnom zbog povećane konzumacije alkohola.

Ona je navela da je Hitna pomoć do 7.00 intervenisala 124 puta i da je od tog broja 19 intervencija bilo na javnom mestu.

„Od hroničnih bolesnik najviše su se javljali astmatičari. Bilo je dosta poziva zbog stomačnih problema. Potrebno je paziti na čuvanje lako kvarljivih namirnica i voditi računa o higijeni“, kazala je ona. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar