Misterija rešena: Šta je to noćas padalo na Novom Beogradu (video)

Novobeograđani koji su sinoć odlučili da prošetaju komšilukom obradovali su se u jednom trenutku, pomislivši da je počeo da pada sneg. Međutim, romantična slika koju donose snežne pahulje brzo je prekinuta, nakon što su shvatili da razloga za radovanje nema.

„Nije sneg, više izgleda kao neka prašina, nije mi ruka mokra“, komentarisali su začuđeni građani, dok su pokušavali da utvrde o kakvoj je to misterioznoj padavini reč.

Svedoci smo da je prestonica u prethodnih nekoliko dana gotovo po ceo dan obavijena maglom, koja je naročito gusta u večernjim časovima, vidljivost je značajno smanjena, a disanje otežano, piše „Blic“.

Pored toga, indeks zagađenja je ogroman, i vazduh u prestonici je, prema svim merenjima, veoma nezdrav, što u svakom trenutku možete da proverite na vidžetu „Blica“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

padavina
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bilo je jadno i tuzno sinoc slusati saopstenje Premijerke posle „vanredne sednice“ Vlade „formirali smo radno telo i ostale nebuloze“. Nezna ni Ona sta prica a ourgent resenju ni slova a to je zato stOni ne resavaju probleme nego se bave Djilasom,Jeremicem.Obradovicem a afere Krusik,Jovanjica i dr.ostaju neresene a ti narode sve ovo se desava u zimskom periodu kada se lozi (do sada se zimi nije..lozilo)….Price za maku decu (nazalost tose prihvata) sistem nismo nadlezni,ne javlja se ministar itd ne resava problem nego strucno i odgovorn-sto se od ove strukture i sastava ne moze ocekivati!……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  • GV

    Dosli smo do zakljucka(citaj politicari) da polietilenske kese zagaduju covekovu okolinu pa smo ih u Beogradu zabranili i trazimo da gradani vuku na posao u bolnicu,institut,ministarstvo i ko zna gde nekakve cegere.I oni su od plastike pa je bolje kupovat pletene korpe od pruca koje su 100 posto od prirodnog materijala a mogu se i sarati raznobojnim prucem(mladi i neznaju sta je pruce) pa bi izgledalo turistima vrlo veselo.Sada vidimo da je vazduh zagaden pa predlazem po istoj logici zabranu automobila i zabranu lozenja u toplanama i privatnim kucama.Bilo bi malo hladno ali neka naucna istrazivanja nekada davno su pokazala da mozak najbolje radi na plus 4 stepena.Sutra bi smo mogli da zabranimo internet jer unistava mentalno zdravlje i tako redom dok se ne vratimo u doba Milosa Obrenovica kada je samo miris svinja malo kvario vazduh. Naravno sve ovo je malo zlonamerno receno jer nikome ko odlucuje u ovoj zemlji ne pada na pamet da nam sve predhodno navedeno treba ali potrebno je da krenemo od obdanista i ucimo decu kako se dostignuca savremenog sveta pravilno koriste.Proci ce dosta vremena ali ce neke buduce generacije ziveti u zdravijoj sredini.

  • Anonimni

    I? Kako je resena misterija?

  • REBEKA

    Nisu Kinezi krivi,sto novac koji se odvaja za ekologiju,odlazi na neke druge namene.Uskoro treba u Srbiji da pocne gradnja osam STADIONA,koji ce odneti milijarde za gradnju.Za to vreme,Elektrane nemaju propisane filtere,gardska kanalizacija se izliva u Savu i Dunav,jer opet nema novaca za filtere itd,itd.

  • bambi

    Pa to vam je kada ocete da dovlacimao kineze i najprljaviju ekonomiju na svetu.Pogldajte sta se sve desava. Leti udisemo fekalni otpad zimi na nas padaju fekalije, radimo kao robovi kod gazda kineza koji nam parce po parce teritorije polako prodziru. Kada celu zemlju budu pretvorili u fekalootpad oni idu dalje bas kao kad skakavci polje opuste za tili cas. Ocete Kineze? Evo vam Kinezi.