Mračna tajna Kimovih navijačica: seksualne robinje (video)

Severnokorejske navijačice na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu visoki političari koriste kao seksualne robinje, tvrdi nekoliko prebega, prenosi Independent.

Li So-jeon, 42-godišnji bivša vojna muzičaka koja je 2008. godine pobegla u Južnu Koreju, izjavila je da su igračice i pevačice bile prisiljene da pružaju seksualne usluge na žurkama koje se održavaju svakog dana za Centralni politbiro zemlje, čiji je član i severnokorejski lider Kim Džong-un.

„Zabavljači iz Severne Koreje su nastupali ovde i sa fensi igrama i pesmama, ali oni ne samo da moraju da budu deo propagande Kim Džong-una, već moraju da prisustvuju zabavama i pružaju seksualne usluge. Ove žurke se održavaju svakog dana za Centralni Politbiro.“

Čak i ako to ne žele, moraju da budu na usluzi, što je kršenje ljudskih prava.

„Žene koje prisustvuju moraju da se skinu gole. One se tretiraju kao da su stvari“, kaže ona. Njena tvrdnja se zasniva na prošlim incidentima koji su se desili pre nekoliko godina.

Sportisti koji su učestvovali na igrama takođe su opisani kao „robovi“ od strane drugog prebega Kim Hjung-so (54), koji je 2009. godine prešao u Južnu Koreju sa svojim sinom koji je bio vrhunski skijaš.

„Jednom rečju, sportisti su Kim Džong-unovi sportski robovi. Čak su i treneri robovi Kim Džong-una i režima Severne Koreje“, rekao je on.

„Jer u Severnoj Koreji, Kim Džong-un i režim su čitav svet. I takmičari i navijačice. Svi su to Kim Džong-un i robovi Severne Koreje. Oni biraju ljude za koje se verovatno neće desiti da prebegnu i koji imaju proverene biografije. Ovaj faktor je presudan u veoma ranoj fazi.“

Bivša navijačica Han Seo-hi opisuje ekipe navijačica kao „vojsku lepote“.

Ona je za BBC rekla kako su žene bile izabrane zbog svog dobrog izgleda i prisiljene su da prođu tromesečnu ideološku obuku kako bi se osigurala njihova lojalnost režimu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kimove navijačiceZOI
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    u Americi nema kriminala.To je zemlja budućnosti istine i pravde.Ovo je namijenjeno da pročitate za prvi april.Do tada čitajte ovakve laži o svima koji znaju šta je Amerika.

  • Anonimni

    Šta sve nisu pisali i šta sve pišu o mojoj zemlji i mom narodu i kako bezočno lažu…kako im verovati. .. Međutim, često ponavljane laži tokom vremena u glavama priglupih i neobaveštenih postanu – istina…:(

  • ANDREJ

    Vrlo je tesko poverovati u sve navode o seksualnim probijanjima u sportu,u Severnoj Koreji.Ali,ono sto je poznato u SAD u Holivudu,kako se postaje filmska glumica (i glumac),to mi je mnogo gore.Naime,kazu da bi neka glumica dobila ulogu u nekom Holivudskom filmu,treba dobro da „izulja svoja kolena ! To se odnosi i na muskarce,jer poznato je,koliko je homo seksualnost rasirena u tim „umetnickim“ krugovima.Citali smo ispovesti poznatih filmskih glumica,koje su opisivale svoje mucne pocetke karijere,po kabinetima ostarelih filmskih „magova“.Veoma su na mucan nacin dobijali uloge,zadovoljavajuci nastrane seksualne strasti omatorelih producenata i Rezisera.!

  • HarviVajnstajn

    Ja stvarno nemam drugog izbora no da verujem Li So-jeon. Cak i Kecey Spivey je potvrdila u drugom videu. Dao Bog da imaju svoju decu pa da citaju kako njihova deca 25 god starosti moraju da rade kao sex-robovi

  • dzordz

    clanak je budalastina, jer koje mlade zene se ne bave sexom. pa u usa najvise sexom se probijaju do polozaja i para. neke samo za pare. ubaci se malo socnih opisa da malogradjanske brizne ds dusice zatrepcu kako je eto kim dzong nesto sexualni manijak sa velikim ono i jos vecim apetitom! ha, ha, ha. mozda je gej pisao ovaj clanak, ne bi me cudilo

    • Arnold

      bravo ciste budalastine