Na glavnim graničnim prelazima čekanje bar pola sata

Na graničnim prelazima na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na Gradini jutros se čeka oko pola sata, a na Horgošu se na izlaz iz zemlje čeka oko jedan sat, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na Batrovcima vozila čekaju najmanje pola sata, dok na graničnim prelazima sa Makedonijom i Crnom Gorom zadržavanja traju 15 do 30 minuta, dodaje se u saopštenju.

Večeras i sutra od 22.00 do 06.00 časova na delu autoputa kroz Beograd radiće se na čišćenju i pranju mosta „Gazela“ u oba smera, a sukcesivno će biti zatvarana po jedna traka, krajnja desna ili krajnja leva, u jednom pravcu.

U subotu 29. avgusta od 10.00 časova pa do 11. septembra, zbog radova na mostu
preko pruge kod Velikog Orašja u desnoj traci autoputa biće zatvorena desna strana, u smeru ka Nišu, a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku leve strane autoputa.

Do 10. septembra od 07.00 do 17.00 sati na autoputu Beograd – Niš, od petlje Vrčin do petlje Vodanj, radnici će kositi travu u srednjem pojasu i oko bankina u oba smera autoputa.

Danas od 07.00 do 19.00 časova, radnici će postavljati saobraćajnu signalizaciju na delu autoputa Novi Sad – Horgoš u smeru ka Novom Sadu, a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku auto-puta, uz prekide do 15 minuta.

Do 30. septembra izmenjen je saobraćaj na delu autoputa u zoni Novog Sada, od petlje Sever do petlje Temerin, zbog radova na postavljanju stubova javne rasvete, a povremeno se zatvaraju za saobraćaj preticajne trake u oba smera. 

Zbog radova na autoputu na deonici Grdelica – Caričina dolina, na snazi je ograničenje kretanja vozila, a zbog obnove nadvožnjaka kod Kovilja saobraćaj ka Beogradu i ka Novom Sadu odvija se zaustavnim trakama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar