Na granici sa Grčkom vozila se propuštaju na svaka dva sata

Na putevima u Vojvodini i na širem području Beograda vozače očekuju povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, dok naoblačenje s povremenom kišom u pojedinim krajevima centralne, zapadne i južne Srbije otežava vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, saopštio je AMSS.

Prema informacijama koje je AMSS dobio od Auto-moto kluba Makedonije, na graničnom prelazu izmedju Makedonije i Grčke, Bogorodice, zbog aktuelnog štrajka grčkih carinika, vozila se na svaka dva sata propuštaju po 15 minuta, dok je saobraćaj na graničnom prelazu Medžetlija i Dojran sa grčke strane u totalnom prekidu.

AMSS upozorava da se mnoga oštećenja na kolovozu ne primećuju jer su ispunjena vodom, kolovoz je klizav, a zaustavni put duži.

Saobraćaj se van većih gradova obavlja bez zastoja i vanrednih prekida, uz povremeno usporenu vožnju na deonicama puteva gde su zbog radova aktuelne izmene u saobraćaju.

Od 25. maja od 7.00 do 15.00 doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 258 na deonici Pečenjevce-Leskovac, zbog radova na krpljenju udarnih rupa.

Za vreme izvodjenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o završetku.

Od 20. do 22. maja od 9.00 do 18.00, zbog izvođenja radova na sanaciji puta, nastavljaju se obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 27, Loznica 5 – Zavlaka 2, deonica Krst –Zavlaka 2.

Do ponedeljka 23. maja nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na Autoputu E80, Niš – Dimitrovgrad (granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, magistralni put I B reda, broj 43.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar