Na Horgošu kolona iz Mađarske, za izlazak iz Srbije 2 sata

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije na prelazu Horgoš, na ulaz u Srbiju, čeka se oko 60 minuta, ali kolona je na izlazu iz Mađarske što realno produžava vreme zadržavanja, dok se na izlazu ka Mađarskoj čeka oko 120 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Očekuje se pojačan protok vozila i na manjim prelazima, kao što su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, koji su otvoreni od 7 do 19 časova.

GP Kelebija i Bački breg rade 24 sata, a trenutno se čeka oko pola sata. Na GP Batrovci sa Hrvatskom na ulazu Srbiju beleži se veći broj vozila, dok se na GP Šid vreme prolaska se često menja, a u cilju rasterećenja GP Batrovci preporučujemo korišćenje alternativnih prelaza kao što su Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin, naveo je AMS S.

Ka Crnoj Gori na GP Gostun zadržavanja su oko 40 minuta, pa se u satima pojačanog saobraćaja preporučuju GP Jabuka ili Mehov Krš.

Na prelazu Gradina sa Bugarskom čeka se oko dva sata na izlazu, dok su zadržavanja na GP Preševo sa Makedonijom trenutno oko pola sata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

AMSSsaobraćaj
Komentari (0)
Dodaj komentar