Najstariji bivsi bokser Radnickog za rođendan kod Vesica

BEOGRAD – Najstariji bivši bokser Radničkog Đorđe Todorović povodom svog 90. rođendana bio je danas gost zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

Uz rođendanske čestitke i tortu u Starom dvoru, Vesić mu je uručio primerak svoje „Knjige o Beogradu“, saopštila je Gradska uprava.

Vesić je podsetio da Grad Beograd vodi veoma odgovornu politiku kada su u pitanju najstariji sugrađani, kao i da se na inicijativu predsednika Vučića obnavlja sportska hala Radničkog.

„Grad će uvek voditi računa o najstarijim sugrađanima, kao i o svim Beograđankama i Beograđanima“, rekao je on i dodao da će penzioneri danas dobiti po 20.000 dinara pomoći od države.

Dodao je da Beograd nastoji da najstariji sugrađani uživaju u svemu što su zaslužili, jer su izneli najveći teret reformi.

“ Zbog vas i vaše žrtve, danas se Beograd i Srbija dobro razvijaju“, rekao je on.

Todorović je napomenuo da je svojevremeno dolazio u Stari dvor kod gradonačelnika Branka Pešića i Aleksandra Bakočevića.

On je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da rođendan proslavi i u Starom dvoru, kao i zbog činjenice da su država i Grad odlučili da pomognu Sportskom društvu „Radnički“.

Susret je bio prilika da gost vidi budući izgled spomenika gradonačelniku Pešiću za koji se očekuje da bude postavljen tokom proleća.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar