Naslovna strana za 28. septembar 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama danas najviše pišu o odluci Apelacionog suda da vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića oslobodi optužbi za zloupotrebe u putarskim preduzećima, a bave se i poslovanjem firmi u Srbiji koje su u vlasništvu hrvatskog Agrokora.

ALO  –  „Srbija opet ide na izbore“ o tome da je uz beogradske izbore moguće održavanje i parlamentarnih izbora u Srbiji.

BLIC  –  „Oslobodjeni za putarsku firmu, opet na sudu za utaju poreza“ o odluci Apelacionog suda u slučaju vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića. U tekstu: „Čavić u stranci kod Vuka Jeremića“ o saznanjima tog lista da je u toku osnivanje stranke bivšeg šefa diplomatije – Narodna stranka.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom: „Evo vam tajkuni, neka pokradu sve što je stvarano“, list prenosi komentar predsednika Srbije Aleksandra Vučića o odluci Apelacionog suda da oslobodi optužbi vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića za zloupotrebe u putarskim preduzećima. „Plate veće za deset, a penzije za pet odsto“ o najavljenim povišicama u javnom sektoru od Nove godine.

DANAS  –  List objavljuje pod naslovom „Tekstovi zbog kojih vlast guši Vranjske“, podlistak posvećen tom lokalnom nedeljniku. Pod naslovom: „Progonjeni novinari traže da ih zaštiti sud“ o tome da su novinari i aktivisti koji su u prorežimskim medijima označeni kao državni neprijatelji uložili žalbu Ustavnom sudu zbog odbacivanja krivičnih prijava protiv tih medija.

KURIR  –  „Državnm avionom u Istanbul s devojkom“ list piše da je premijerka Srbije Ana Brnabić putovala u Istanbul avionom Vlade Srbije kako bi gledala finalnu utakmicu Srbija -Slovenija na Eurobasketu 2017.

INFORMER  –  O odluci Apelacionog suda da oslobodi optužbi vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića za zloupotrebe u putarskim preduzećima list pod naslovom „Tajkuni opet jašu – Miškoviću ukinuta presuda“ piše da je to dokaz da sudovi u Srbiji ne sude po zakonu i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kada je čuo za tu odluku „ljutito napustio Predsedništvo“.

POLITIKA  –  „Krah Ivice Todorića ipak ugrozio i firme u Srbiji“ o poslovanju Agrokorovih firmi u Srbiji. Pod naslovom: „Miškoviću ukinuta presuda, sledi sudjenje za utaju poreza“ o odluci Apelacionog suda u slučaju vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Gazda Miško jači od države“ o odluci Apelacionog suda da oslobodi optužbi vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića za zloupotrebe u putarskim preduzećima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar