Naslovna strana za četvrtak, 19. oktobar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 19. oktobra pišu o pritiscima sa Zapada pred lokalne izbore na Kosovu i o drugim temama.

BLIC – „Hitna vakcinacija ili epidemija sa smrtnim ishodom“ o epidemiji malih boginja na Kosovu. „Pritiskaju nas sa svih strana“ predsednik Aleksandar Vučić s ambasadorima dve najveće sile. „Osudjeni general ne sme da predaje oficirima“ o „spornoj“ ideji ministra odbrane.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zapad pokušava da rasturi Srpsku listu“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić o kampanji na Kosovu i pritiscima. „Legalizacija i na 240 rata“ – list piše o Zakonu o izgradji koji je počeo da važi.

DANAS – „Matić: Privatizacija pivare je motiv ubistva Pantića“ o ubistvu novinara „Večernjih novosti“ koje je u istražnoj fazi. „Janković predaje zahteve RTS-u“ list piše da Pokret slobodnih gradjana organizuje 20. oktobra protest na Trgu republike. „Naprednjaci slave na Tašmajdanu“ list saznaje da SNS u subotu obeležava devetogodišnjicu osnivanja. „Bujošević: Mihajlović nije smenjen, prelazi za mog pomoćnika“ – o pozadini promene na čelu Radio Beograda.

POLITIKA – „Si: Kina će do 2050. biti vodeća država svetu“ list piše o 19. kongresu Komunističke partije Kine. „‘Politika’ čeka lično izvinjenje BIA“ zbog toga što novinar tog lista nije pušten na proslavu dana BIA-e. „Ni flaša piva za vozače“ o Nacrtu zakona o bezbednosti saobraćaja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar