Naslovna strana za četvrtak, 21. februar 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu da bi optuženi za ratne zločine Ratko Mladić mogao da dodje u Srbiju u martu, uspehu lekara iz Niša , o tome da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugrozio zdravlje dece obolele od raka zbog samopromocije, pogibiji poznatog pevača narodne muzika Šabana Šaulića.

BLIC  –  „Lekari izveli čudo, Marko će ponovo hodati“, naslov je o podvigu niških lekara koji su spasili tinejžera koji je teško povredjen u sudaru voza i autobusa u Donjem Medjurovu. List istražuje i „Ko je kriv za gradnju loših auto puteva“.

ALO  –  „Šaban poginuo na dan kada je izboden nožem“, list piše da je poznati pevač narodne muzike Šaban Šaulić na isti dan kad je poginuo u saobraćajnoj nesreći, pre 25 godina izboden nožem.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Mladića puštaju 24. marta iz Haga?“, list piše da je optuženi za ratne zločine Ratko Mladić podneo zahtev da na 25-godišniicu smrti ćerke poseti njen grob. „Albanci upali preko Jarinja“, o tome da je kosovska policija zaplenila autobuse srpskog prevoznika u Raškoj.

DANAS  –  Pod naslovom „Vučić ugrozio obolelu decu zbog sopstvene promocije“, list piše o poseti predsednika i ministra zdravlja Zlatibora Lončara deci oboleloj od raka u trenutku kada su posete zabranjene zbog epidemije gripa. „Dačić: SAD nisu na pravoj strani oko Kosova“, kaže za list ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. List piše i da je „Država prisvojila akcije radnika PKB“.

INFORMER  –  „Ana i Milica dobile sina“, list piše da se doktorka Djurdjić, partnerka Ane Brnabić, porodila i da su detetu dale ime Igor. “Putin besan: Uništiću SAD ako postave rakete u Evropi“, reagovanje ruskog predsednika Vladimira Putina na poteze Amerike.

KURIR  –  „Djilas naredio Obadoviću da me otera“, list donosi razgovor sa Srdjanom Nogom kojeg je Disciplinska komisija isključila iz pokreta Dveri.

POLITIKA  –  „Nisam ‘istočni papa'“, naslov je intervjua s vaseljenskim patrijarhom Vartolomejem. „Srbija ne strahuje od ‘Huaveja'“, list piše da srpske kompanije i ministarstva ne dovode u pitanje saradnju s kineskim gigantom, povodom tvrdnji SAD i drugih zemalja da je kompanija Huavej omogućila državnu špijunažu.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Albancima dajemo deo Preševa za sever Kosova“, list piše da su u Vašingtonu iscrtali nove granice na Balkanu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar