Naslovna strana za 6. oktobar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od nedelje, 1. oktobra, pišu o raznim temama, a izmedju ostalog da bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i dalje koristi predsedničku rezideciju na Dedinju, kao i o najavljenom povećanju plata u javnom sektoru.

ALO – Nemačka kancelarka Angela Merkel za list u tekstu „Vučiću nastavi hrabre reforme“.

BLIC – Pod naslovom: „Umesto da se iseli, Nikoliću još i renoviraju vilu“ u Užičkoj 23. Pod naslovom: „Ko je izmislio mit o srpskom rodoslovu“ – o terminologiji u porodičnim istorijama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Praštamo li zakonom ratnu štetu“ – da li će Srbija i njeni gradjani ostati bez naknade za stradanja u Drugom svetskom ratu. Pod naslovom: „Rast plata ne ugrožava kasu“ o stavu premijerke Ane Brnabić o povećenju zarada.

KURIR – Pod naslovom „Ja sam proleter, a Vulin je kriminalac“ za list govori reditelj Ljubiša Ristić. U tekstu „Tajna mog poslednjeg susreta sa Arkanom“ list piše o ubistvu Željka Ražnatovića Arkana. 

POLITIKA – Pod naslovom: „Nosilja, nosiljka ili nosilica“ o Nacrtu zakona o rodnoj ravnopravnosti. Pod naslovom: „Dualno obrazovanje nije robovsko korišćene dece“ za list o novim zakonima govori ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar