Naslovna strana za nedelju, 22. jul 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja uglavnom pišu o odluci Beograda da ne dozvoli ministru spoljnih poslova Kosova Bedžetu Pacoliju da poseti Novi Pazar i o pozivu koji mu je uputilo Bošnjačko nacionalno veće, ali o i drugim aktuelnim društveno-političkim temama.

ALO  – U tekstu „Tači, CIA i MI6 ruše Vučića“ list navodi da su službe kosovskog predsednika Hašima Tačića uz pomoć američke CIA i britanske MI6 pokrenule speijalnu operaciju čiji je cilj rušenje vlasti u Srbiji. „Preselite ambasadu u Jerusalim“, za list kaže ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam.

BLIC – Za list govori lider Narodne stranke Vuk Jeremić „Rešenje za Kosovo samo po Ustavu“. Režiser Predrag Antonijević kaže „Ovde je svaka vlast maćeha opoziciji“, a fudbaler Nenad Bjeković „Džaja mi nije dao da igram u reprezentaciji“. U istraživanju „Šta jede Srbija“ list piše o tome kako se hrane gradjani Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – O zabrani kosovskom ministru Bedžetu Pacoliju da poseti Novi Pazar „Stopiran dolazak lažnog ministra“. O velikoj zapleni duvana „U Mačvi šverc duvana unosniji od narkotika“.

KURIR – Pod naslovom „Dilerima milioni da lažno optuže Srbiju za ubistvo Ivanovića“ list piše da su albanski političari ponudili novac i zaštitu kriminalcima koji su uhapšeni na Kosovu, kako bi preuzeli odgovornost za ubistvo lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

POLITIKA – U tekstu „Stečaj nesporan, budućnost sporna“, list piše o sumnjivim privatizacijama u Srbiji. Za list govori vodeći istraživač Instituta za holokaust „Šam Olam“ iz Izraela „Ustaški zločinci su obožavali smrt umesto života“. List piše o nesrećama na bazenima „Privatne bazene niko ne kontroliše“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar